onsdag 13 augusti 2008

William Linderfalk - Center


















Fakta:

Enligt en hörsägen så sägs det att William då 5 år gammal, blev tappad från femte våningen när familjen Linderfalk var på Legoland. Sedan dess har inte motoriken fungerat 100% och ibland finner han inte de orden han vill säga. Enligt familjens privata doktor, som Williams far Nils hade anställt för två plattor Mariestad/mån, var det inget fel på honom utan det var vanligt att barn drabbades av detta. Enligt uppgifter är han nu avskedad..

Det är sällan någon i laget vågar duscha tillsammans med William efter att vi fått in uppgifter om att han spelar på fel planhalva. William skyller allt på alkoholintaget, men vi andra är tveksamma.

William starka sida är hans löpningar, han har inget vidare skott och slår sällan en bra pass. Men de löpningar han tar för laget är otroligt viktiga och har resulterat i många mål.

En svaghet som William har är att han lätt kan bli ofokuserad och tappa suget, detta beror oftast på att han inte har fått till det med någon söt kille på länge eller att Hartmanns syrra befinner sig på läktaren.

En sak till som kännetecknar William på planen är hans otroliga förmåga att aldrig någonsin ha full kontroll på bollen men ändå lyckas ta sig framåt i banan. Om pappa Nisse har serverat havregrynsgröt med hallonbåtar på morgonen innan en match så kan det inbringa tur för Williams del, t. ex att han felaktigt noteras för en målgivande passning eller får beröm från coach. Detta händer dock ytterst sällan....

Visst du att? William älskar att jämföras utseendemässigt med tv-ikonen Peter Settman

Tre ord som beskriver William: Röd, slö och svettig stjärt.

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha jag älskar william!