torsdag 14 augusti 2008

Robert Johansson - Forward


















Fakta:


Robert är en liten pojk på 40kg som gillar att titta på sin favoritfilm Askungen, fastän han har sätt den säkert 200 ggr så kan han ändå inte hålla tillbaka tårarna när Askungen tvingas stanna hemma på slottet istället för den glamourösa balen.

Kan fallet vara så att Robert känner igen sig det hela och på så vis blir så känslosam? För drygt två år sedan när Robert fortfarande höll på med ishockey, eller konståkning med puck som vi tuffa grabbar kallar det hela, så packade han väskan med all utrustning och var taggad till tusen. Så kommer deras dåvarande tränare fram och förklarar:

"Tjiiiiina grabben, du det är såhär va! Truppen inför Gnaget borta är redan full, så du får faktiskt stanna hemma och tvätta J20's damasker istället.."


Det var då innebandyn kom in i bilden. Robert som nu är relativt etablerad i sporten, tyckte under första året att sporten var för simpel. Vem kan klandra honom? När man hela sitt liv har åkt runt med skydd på exakt varenda kroppsdel och så helt plötsligt så står han där med ett par skor och en plastklubba i handen. Därför valde Robert att utveckla sitt spel ganska omgående, han började skjuta med fel sida bladet (backhand). Men en dag när han såg Östergötlands stora innebandyprofil Joacim Westling suga in bollen i hooken och göra den så kallade Zorro-finten så bestämde han sig för att det där skulle han med klara av. Året senare står han där med sina Fatpipe Hole klubbor och zorrar hej vilt.


Robert filar just nu på finishen på sin bok "Hur man tar med Zorro-finten in i vardagen" där han på en ganska simpel svenska förklarar hur man t. ex kan zorra fast man tittar på eller lagar mat! Han har även lagt upp en video där han flashar med sina moves, är man över 14 år bör man stänga av ljudet för låten som spelas kan uppfattas som väldigt irriterande.


Visste du att? Robert kan dricka två starköl utan att känna sig påverkad


Tre ord som beskriver Robert: Zorro, hår, rakad

Inga kommentarer: