torsdag 14 augusti 2008

Mattias Önnegren - Målvakt


















Fakta:


Man kan tro att denna kille vuxit upp bland mariujanaplantor och andra onyttigheter! Mattias är väldigt svår att ta på allvar när han kommer in på träning med morgonfrisyr klockan 18 en torsdagskväll. Men man ska inte klandra denna arma själ! Vi har pratat med Katedralskolans rektorer och Mattias ska få mottaga pris för "Flest MVG-n utan att behöva ha sex med lärare"

Man kan då alltså skylla lite av tröttheten på att Mattias sliter i skolan. I målet är han en helt annan person! Reflexer lika snabba som Johan Fredrikssons spermier och en inställning som borde belönas med massvis utav KexChoklad! Coopertesten vinner Mattias varenda gång och hans träning inför testen består utav en soffa och en chipspåse! Hur går det till, gott folk?

Även Mattias har sina större brister, som vi alla har. Han lider utav ett enormt beroende av klackskor. Ja, ni hörde rätt! K l a c k s k o r ! Ända sen Mattias fyllde 7 så har han velat smyga undan efter maten, efter familjespelet, efter tv-programmet, och klä ut sig i alla möjliga sorters klackskor som han sparat ihop till alldeles själv. Hans favoritklackskor är röda och glansiga. De köpte han för 299:- (reapris) på Marie P. sko.

Visste du att? Mattias vaknar 4 gånger varje natt och ber till Allah

Tre ord som beskriver Mattias: Seg, chips, cooperkung

Inga kommentarer: