onsdag 13 augusti 2008

Linus Elveroth - Forward
















Fakta:


Smålandssonen som anslöt till KFUM i och med att pappa Jocke blivit chef för ett stort vitt hus nere vid Stångån. Han gör sin tredje säsong i KFUM och det gläder oss andra i laget! Linus är genomsnäll och brusar sällan upp sig. Det har hänt att han kört på folk med sin longboard om han känner att dem givit honom onda blickar.

På planen är Linus en riktig dribbler! Det han avskyr mest av allt är att skjuta. Han har förklarat att han känner sig gay när han suger in bollen i hooken för att trampa och skjuta så därför ägnar han sig endast åt solomål numera där coast-to-coast mål är den stora favoriten. Linus har, liksom Poppy, en stor dröm att få dra på sig kaptensbindeln men coaches har strängt sagt ifrån och menat att Linus måste gå X antal svenskakurser för att lära sig prata ordentligt först. Det är nämligen smått omöjligt att höra vad denna herre säger!

Fritiden ägnar Linus åt att äta pytt-i-panna samt att umgås med sin flickvän Henrietta. Kalmar FF är favoritlaget men rykten säger att man sett Linus springa omkring naken utanför S:t Lars Kyrka skrikandes om att AIK ska ta guld och att Djurgården är hans hem.

Visste du att? Linus har äntligen sagt JA till allas förfrågan att få dejta lillsyrran Lina

Tre ord som beskriver Linus: Chinos, Öland, Lina

Inga kommentarer: