onsdag 13 augusti 2008

Christoffer "Poppy" Molander - Forward


















Fakta:


Här har vi då lagets oseriösaste men samtidigt lagest seriösaste spelare. Detta gör att det är väldigt svårt att veta vart man har denna nyss fyllda 19 åring. Poppys dröm är att en dag få sätta på sig bindeln och vara lagkapten, han har under snart 2 år tjatat och även fällt en tår allt får att övertyga "Dicky" om att just han är den rätta mannen att styra skutan, dock utan vidare resultat.

När Poppy var liten samlade han på ekollon som han senare la i sin glasburk som han hade fint placerad på sitt fönsterbleck. Han gav varje ekollon ett namn, hans personliga favorit kallade han för Benny och med Benny kunde han leka hela dagarna långa. Benny svek aldrig och han var alltid snäll mot Christoffer. Poppy har dock förnekat det hela när vi sökt han för ytterligare information.

12 år gammal träffade han sitt livs första kärlek vid bollhavet på båten mellan Malmö och Köpenhamn. Det slutade dock tragiskt då Tove, som flickan hette, gjorde slut med honom och blev tillsammans med Christoffers bror istället.

På planen vill han gärna styra och ställa, frågan är om någon lyssnar?

Tre ord som beskriver Christoffer: Förhud?, duracell och light.

Inga kommentarer: