onsdag 13 augusti 2008

Anton "Kakan" Karlsson - Back


















Fakta:


Linghemssonen som gav upp sin karriär som målvakt för Linghem SK när han var 15 år gammal för att istället ägna sig åt innebandyn på heltid. Något vi i laget gläds oerhört åt då han är en otroligt viktig kugge i KFUM-hjulet. Det hårda skottet och den tuffa spelstilen kommer att föra Kakan långt om han bara så har viljan att fortsätta spela med sig genom livet.

Det som kännetecknar Kakan vid sidan om planen är hans förmåga att inte synas alltför mycket, men när han väl syns så glänser han till. Dock är det kanske inte så positiva shower han bjuder på om man ska se på det hela med svärmorsögon. Kakan har förmåga att alltid vara grov i munnen och väldigt otrevlig, fast på ett vänligt sätt!

En bussresa med laget kan vara lång och tråkig för vissa, medans andra kanske uppskattar det och ser det som en chans att småchatta med lagkompisarna samt dra en del skämt. Kakan var en gång väldigt tyst, han hade snarare varit tyst i 2 timmar eller mer då en kille frågade på ett snällt sätt:

"Varför är du så tyst, Kakan?"

... Kakan vänder sitt huvud långsamt och svarar

"FÖR ATT JAG KANSKE ÄR TRÖTT, DIN JÄVLA BÖG!!!"

Jag vill inte ens föreställa mig hur han talar till sin flickvän Ronja...

Fritiden brukar Kakan ägna åt att klippa gräs och kolla på Bingolotto. Han hatar öl och ber sällan folk köpa ut åt honom. Det ska bli intressant att följa Kakans framfart på gräsmattorna samt på innebandyplanen!

Tre ord som beskriver Kakan: Spegelfoton, fåfäng, toffel

Inga kommentarer: