onsdag 13 augusti 2008

Christoffer Pettersson - Forward


















Fakta:


Är det Fernando Torres? Nejnej, det är en blatte från Skäggetorp! Stoffe är nog den enda i laget som säger "Ey" utan att tänka på det. Personlighetsmässigt skulle man kunna jämföra Stoffe med Kakan i och med att Stoffe är en kille som gärna håller sig i det tysta, tills han kliver fram i rampljuset med en klockren kommentar som får alla att vilja klia sig på ballen!

Det som kännetecknar Stoffes spel på planen är hans otroliga snabbhet och klippet i skottet. Det är inte många i laget som kan mäta sina skott med Stoffes. Vi talar här om en ung kille med stor talang, riktigt roligt att han börjat träna på riktigt bra nu på sistone.

Nu har ni bara hört gott om denna gosse, och förmodligen tror ni att det kanske ÄR Fernando Torres vi pratar om trots allt. Men ack, så fel ni kan ha! Stoffe har ett helt lager med brott och skattefusk i sitt register. När han var 4 år gammal så tog han sin första godisbit i kiosken i Skäggetorp Centrum och med tiden har det bara utvecklats vidare och så sent som häromveckan slank han iväg från en träning mitt under drickapausen till H&M för att snatta en BH från underklädesavdelningen. Vi tror att det Stoffe är del av en organisation som heter "Flavios Gangsters" så därför ska vi sluta skriva om detta nu i rädsla om förföljelse eller hemskickade BH-ar i brevlådan.

Visste du att? Stoffe har 18 adopterade syskon varav ingen av dem kan prata svenska


Tre ord som beskriver Stoffe: SK01, guzz och Willy's

Inga kommentarer: