onsdag 13 augusti 2008

Andreas Fredriksson - Back

















Fakta:

Kelgrisen som alla bara vill krama om! Andy har under de senaste säsongerna bildat ett stabilt backpar tillsammans med Anton Karlsson och det har givit goda resultat. Dock har han haft stora problem med en fotskada som har förföljt honom genom alla träningar och matcher, men det stoppar ju inte Hulken från Ånestad!

Om dagarna jobbar Andreas för sin pappa Johan (also known as Dicky) som målare. Det pappa Johan inte vet om är att Andy har skrivit ner sina framtidsplaner i en dagbok som han råkat tappa när han skulle på sin årliga moppeträff bakom Ikano-huset. I den dagboken stod det avslöjande saker om Andreas och även hans nära och kära.

Andreas har nämligen planerat att ta över Fredrikssons Måleri och göra om det till hans stora drömföretag som ska lansera kläder. Andy har ett STORT klädintresse som vi dock inte har märkt av då han ofta väljer att klä sig i lillsyrrans mjukisbrallor och hunden "Snö" som rattmuff. Han avslöjar hur han planerat att köpa in symaskiner för sina arvpengar och att hans stora dröm är att få gå på Catwalken i New York för att få visa upp sina egensydda konstruktioner!

Tre ord som beskriver Andreas: Hävarn, bajen, "sjuk"

Inga kommentarer: