onsdag 13 augusti 2008

Stefan Annell - Forward














Fakta:

Jag minns när vi var yngre och Stefan var den spelare som alla andra spelare fruktade. Han var slitvargen som kunde få dampanfall när som helst och då och då dela ut en korsbandsskada här och en bruten arm där. Det är ingenting som Stefan gör med flit, ska ni veta! Han är utanför planen en mycket snäll kille med ett stort hjärta. Ibland händer det att han inte sköter sin medecin och då ryker sargen varje träning... tyvärr!

Stefan har sedan tidig ålder intresserat sig för äldre damer. Rykten på Ljunkan säger att han haft sex med alla 40-plussare (förutom de svarta) som vistats där. Han kommer ursprungligen från Vikingstad där han lärde sig spela innebandy med ben från döda kossor och ja.... jag ska inte nämna vart han hittade sina bollar!

Fritiden ägnar han åt matlagning då han är utbildad kock. Hans stora dröm är att få ha sex med Jamie Oliver och på så sätt få in en fot i den lite "större" matlagningsbranschen. På planen är han enormt viktig för oss i KFUM då han har en vinnarskalle som ingen annan har, men det kan även hända att han surar ihop och ger upp, men det brukar gå över ganska snabbt.

Visste du att? Stefan har silikon i sin kuk.

Tre ord som beskriver Stefan: Damp, sexmissbrukare och missil.

Inga kommentarer: