onsdag 13 augusti 2008

Johan Gustafson - Forward


















Fakta:

Tro det eller ej, men han heter inte Hassan Milovic han heter faktiskt Johan, och är snäll som en teddybjörn. Johan började redan som 2 åring att spela innebandy, då med en klubba gjord av ihopklistrade Smartiesrör och en boll gjord av servetter. Innebandyn har alltid varit nummer ett i Johans liv förutom på senare tid då han har fattat tycke för det motsatta könet. Men tro inte innebandy blir lidande av det, snarare tvärtom. Johans utvecklingskruva pekar uppåt, till skillnad från de flesta andra i laget, och har på senare tid tränat med "The Others".

På fritiden gillar Johan, förutom att spela innebandy, att cykla ut på utflykter i skogen, med en matsäck som Johans mor snickrat ihop framför spisen. Han är även väldigt begåvad på Tv-Spel, spelet Turtles är något av hans favoritspel!

På planen är Johan en riktig slitvarg men han kan även blända publiken med en och annan teknisk finess då och då. Det som bör förbättras är attityden gentemot lagkamraterna som under senare tid har fått utstå en del kritik.

T ex:

Anonym:

"Gezza hjälper du till med att ta ner sargen?"

Gezza:
"Nej, det fixar ni andra medelmåttor. Jag ska chilla istället, står i kontraktet"


Tre ord som beskriver Johan: Tatuering, TNE och skägg.



Inga kommentarer: